Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Mojstrovina, prilagojena vašim željam in viziji.

Naj poteze mojega čopiča oživijo vašo domišljijo.

Naročite svojo sanjsko sliko

Čudoviti trenutki v večnosti!

Nik Anikis

Neo-renesančni slikar

Sprehodite se po poti ustvarjalnosti z Nikom Anikisem, umetnikom, ki s čopičem ujame dušo.

Vsak dotik platna je odraz globokih čustev in neizmernega spoštovanja do slikarske tradicije in vaše zapuščine.

Z več kot 20 let izkušnjami, študijem pri svetovno priznanih mojstrih po celem svetu, ustvari mojstrovino, ki ima globok pomen s simboli, z namenom, da podprejo vas, vaše ljubljene in vaše delovanje v najvišje dobro.

Nik Anikis avtoportret

V svetu hitre produkcije, kjer vsak izdelek postane zgolj številka v nizu, obstaja prostor, kjer edinstvenost še vedno cveti - v vašem domu, oplemenitenem z unikatno oljno sliko.

Ta slikarska mojstrovina ni zgolj okras, ampak odsev vaše duše, je zgodba, ki jo želite ovekovečiti in zapuščina, ki bo navdihovala generacije.

Vsaka poteza čopiča, vsak izbran pigment, vsak odtenek svetlobe na platnu je dialog med umetnikom in vašo vizijo. Je skrbno premišljena simfonija, ki ujame bistvo vaših sanj in aspiracij.

Povabite v svoj prostor umetnost, ki presega okvirje platna – z umetnino, ki vsako jutro prinese občutek, da ste del nečesa veličastnega. Z unikatnim oljnim sliko ne boste samo občudovali umetnosti; soudeleženi boste v ustvarjanju nečesa, kar presega običajno, v nekaj, kar oživlja in obogati vsak kotiček vašega življenja.

Naročite svojo sliko zdaj in odkrijte, kako lahko umetnost spremeni vaš prostor in vas navdihuje vsako jutro, ko se prebudite v dan, obkroženi z lepoto, ki ste jo soustvarili.

Družinski portret, slikarsko naročilo, slika olje na platnu, Nik Anikis

Kako poteka naročilo?

Vsako delo je unikatno, zato je prilagojeno vašim željam in viziji. Okvirno sledimo tem korakom:

 • Dogovorite se za termin.

 • Na podlagi vaših zamisli skupaj ustvarimo koncept, ki bo služil kot osnova.

 • Po potrebi imamo fotografiranje družinskih članov oz. motiva na sliki.

 • Nik Anikis vas sproti obvešča o napredku nastajanja dela.

 • Naročite svojo sanjsko sliko

  Izkušnje naročnikov mojstrovin:

  Počaščena sva, da najin ljubljen muc Maco zdaj obstaja na platnu. Vse to po zaslugi najbolj nadarjenega umetniškega mojstra naše generacije Nika Anikisa. Slika nama je v oči privabila solze in nimamava besed, s katerimi bi opisala, kako hvaležna sva.

  Maša in Samo Krapež, Sinter Ljubljana d.o.o.

  Nik je neverjetno nadarjen, večkrat nagrajeni umetnik, čigar slike so navdušujoče in močne. Zelo sem navdušen nad njim in njegovim delom. Ne bom lagal, da je neverjetno imeti svoj portret v pisarni. Oseba na sliki je nekdo, po katerem se zgledujem vsak dan svojega življenja.

  Brian Rose, London Real

  Pri delu Nika Anikisa me je poleg njegove vrhunske izdelave pritegnila globlja izraznost in nevidna energija, ki izžareva iz njegovih del. Zdi se mi, da je prav ta energična odprtost, ki jo je sposoben posredovati v svojih slikah, njegov velik prispevek k njegovemu delu in izražanju kot umetnika.

  Urša Milavec, Master Change Trening

  Za portret Nikole Tesle sem izbral Nika Anikisa, ker je znal na platno nanesti več plasti barve, hkrati pa je aktivno poslušal in se odzival na moje kompleksne zahteve. Nik ustvarja več kot le umetniško delo. Njegova umetniška dela oblikujejo vašo vizijo prihodnosti, vaš energijski odtis sedanjosti in vaš celostni pogled na uravnoteženo resničnost planetarnega prostora."

  Dušan Badovinec, Zlati Ghee

  Naročite svojo sanjsko sliko

  Kontaktirajte me in skupaj bomo ustvarili sanjsko sliko.

 • Nik Anikis Art

  Grad Sevnica

  Cesta na grad 17,

  Sevnica

 • Nik Anikis
  +386 (0)40 476 266

  Goran
  +386 (0)40 426 493

 • Bodite del slikarske pustolovščine.

  Naročite se in bodite prvi obveščeni o Nikovih novih delih, dogodkih in delavnicah ter odkrijte zanimivosti iz slikarskega sveta.

  Copyright © 2024 Anikis d.o.o. Vse pravice pridržane.